Не Усик і навіть не жертва Гвоздика: колишній суперник нашого чемпіона назвав суперника з найсильнішим ударом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
701
2 голоси
Не Усик і навіть не жертва Гвоздика: колишній суперник нашого чемпіона назвав суперника з найсильнішим ударом
Девід Хей і Тоні Беллью. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тоні Беллью розповів, хто з його екссуперників мав найпотужніший удар. Це не українець Олександра Усик і не Адоніс Стівенсон.

Тоні Беллью зізнався, що не Олександр Усик має найпотужніший удар серед його колишній суперників. Таким британець вважає Девіда Хея.

«У Девіда, мабуть, і було найбільше потужності в ударах. Я в цьому не сумніваюся. Від Стівенсона я добряче вигреб. Але там насамперед була проблема зі мною - важко далася вагозгонка. Хоча удар у нього теж був знатний. А ось із Хеєм... 

Я ще до бою розумів, що його міць - величезна проблема. Адже ми колись спарингували. І я вже тоді запам'ятав, що він може вимкнути світло з одного удару. Упевнений, я не єдиний, хто скаже вам про те, наскільки ж потужні удари були у Девіда», – сказав британець в інтерв'ю DAZN. 

  • Беллью завершив кар'єру 2018 року після того, як програв нокаутом абсолютному чемпіонові у важкій вазі Олександру Усику. 
  • У 2013-му році Тоні не зумів відібрати пояс WBC дивізіоном нижче у Адоніса Стівенсона - також поступився достроково. 
  • Взимку 2018-го Олександр Гвоздик нокаутував Стівенсона та завершив його кар’єру. Після бою суперник українця був доставлений до реанімації.
  • Весною 2017-го та 2018-го років британець переміг свого співвітчизника Хея.