Колишній суперник Кличка-молодшого назвав боксера з найсильнішим ударом: Хей відзначив і українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4250
6 голосів
Колишній суперник Кличка-молодшого назвав боксера з найсильнішим ударом: Хей відзначив і українця
Володимир Кличко та Девід Хей. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Девід Хей назвав боксера, у якого був сильніший удар, а також заявив, що Володимир Кличко – найкращий опонент, з яким він бився.

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі (28-4, 26 КО) Девід Хей розповів, хто був найкращим боксером, проти якого він бився:

«Тоні Беллью мав чудовий боксерський IQ і сформулював дуже хороший план на бій зі мною. Він знав, які у мене сильні та слабкі сторони. Він з тренером мав чудовий план на поєдинок, і вони змогли реалізувати його двічі. Найкращий боксер з яким я бився? Це Кличко або Валуєв.

Проте найсильніший удар мені завдав Монте Барретт, пам’ятаю, як він вдарив мене, і я був шокований різницею в силі його удару та удару інших хевівейтерів. Він був дуже важким хлопцем», – сказав Хей в коментарі для SecondsOut

  • Нагадаємо, що Девід Хей був чемпіоном світу у першій важкій вазі за версіями WBC (2007-2008), WBA (2007-2008) та WBO (2008), а також чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії за версією WBA (2009-2011).
  • У липні 2011 року боксер програв за очками одноголосним рішенням суддів українцю Володимиру Кличку (64-5, 54 КО) бій за титули WBA, IBF та WBO у хевівейті.