Промоутер Ломаченка прокоментував перемогу Усика над Ф'юрі: що варто зробити британцю, аби виграти бій-реванш

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
973
1 голос
Промоутер Ломаченка прокоментував перемогу Усика над Ф'юрі: що варто зробити британцю, аби виграти бій-реванш
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Боб Арум, промоутер Василя Ломаченка, поділився думками щодо бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Боб Арум, промоутер Василя Ломаченка, поділився думками щодо поєдинку, а також розповів, що варто зробити британцю, аби виграти бій-реванш:

«Я припускаю, що будуть певні зміни, але це справа Тайсона та Шуґар-Гілла, тренера, якого я дуже поважаю, протеже великого Емануеля Стюарда. Я очікую певних змін, але якими вони будуть і наскільки суттєвими вони будуть, я не знаю. Ф’юрі, переходячи до тренувань, повинен готуватись битися 12 повних раундів.

В першій частині бою в нього не було конкуренції. Вона була за Ф’юрі. Тоді Усик вийшов і виграв всі раунди з восьмого по 11-й, але Тайсон повернувся і виграв 12-й. Якщо Тайсон буде добре тренуватися і проведе 12 змістовних раундів, він зможе перемогти Усика», – сказав Арум в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.