«Бій був неймовірним, просто чудовим»: найважчий суперник Усика в кар'єрі розповів, як українець переміг Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1111
1 голос
«Бій був неймовірним, просто чудовим»: найважчий суперник Усика в кар'єрі розповів, як українець переміг Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський боксер надважкої ваги Дерек Чісора поділився думками щодо бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Дерек Чісора (34-13, 23 КО) розповів за рахунок чого український боксер здобув перемогу:

«Це гарний бій, я був у рингсайді. Ми хотіли перемоги Тайсона, але він не був готовий виграти бій, а Усик дуже хотів перемогти. Потрібно слухати людей, коли вони щось кажуть. Усик казав ще у 2012 році, що починає готуватися до Тайсона. Це велика заява.

Він завжди думав про Ф’юрі, тому що він знав, що одного разу поб’ється з ним. Це була велика заява. Сам бій був неймовірним, просто чудовим. Усик чудово боксував», – сказав Чісора в коментарі для talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Зазначимо, що український боксер розповів, що Дерек Чісора наніс йому найсильніший удар в кар’єрі.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.