Три брутальні нокдауни і дострокова зупинка бою в четвертому раунді: у Лас-Вегасі визначили чемпіона світу WBO

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
24291
19 голосів
Три брутальні нокдауни і дострокова зупинка бою в четвертому раунді: у Лас-Вегасі визначили чемпіона світу WBO
Рафаель Еспіноса та Серхіо Санчес. Фото: Top Rank
У п’ятницю, 21 червня, на вечорі боксу у Лас-Вегасі (США) у головній події шоу чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі мексиканець Рафаель Еспіноса (25-0, 21 КО) технічним нокаутом у четвертому раунді здолав земляка Серхіо Санчеса (22-2, 13 КО) і захистив свій пояс.

Рафаель Еспіноса технічним нокаутом у четвертому раунді переміг Серхіо Санчеса.

Чемпіон зайняв центр рингу і почав тіснити Санчеса. Претендент вибухав не дуже підготовленими спуртами та якось примудрявся постійно влучати. Однак чемпіон упіймав черговий ривок Санчеса і поклав суперника лівим аперкотом. Претендента врятував гонг.

Санчес намагався огризатися, хоча йому й було важко працювати під пресингом чемпіона. Він пробував утримувати фаворита на джебі, багато рухався. Однак спершу в нього підкосилися колінки після аперкоту, а за десять секунд до гонга він вимушено взяв коліно – в Еспіноси пройшов удар по корпусу.

Санчес продовжив приймати удари чемпіона. Рефері спершу відібрав третій нокдаун в Еспіноси, адже вирішив, що той завалив суперника борцівським прийомом. Але за 20 секунд до закінчення четвертого раунду претендент знову взяв коліно. Він не дуже поспішав повертатися у бій, і рефері зупинив матч.

Еспіноса ТКО 4.