Усик – Ф’юрі: кривдник Вайлдера назвав сильні сторони українця та дав кілька порад британцю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
129
2 голоси
Усик – Ф’юрі: кривдник Вайлдера назвав сильні сторони українця та дав кілька порад британцю
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній володар титулу чемпіона світу в суперважкій вазі новозеландець Джозеф Паркер поділився думками щодо протистояння Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі.

Джозеф Паркер відзначив, що Олександр Усик має кілька потужних козирів у ринзі.

«Тайсону потрібно розтягнути успішні дії, які в нього були у середині минулого бою з Усиком, на весь поєдинок? Слухайте, це звучить просто. Але коли в тебе такий боєць, як Усик, із таким боксерським IQ і пересуванням у ринзі, і кутами, і ударами, які летять із різних місць - це досить важко. Легше сказати, ніж зробити». 

Новозеландець закликає британця битися з українцем, а не боксувати.

«Як на мене, то я хотів би, щоб він більше тримався свого місця і бився, як великий боєць, замість того, щоб рухатися рингом. Але я впевнений, що він і його команда переглянуть бій і розроблять хороший план до наступного поєдинку», – сказав Паркер у коментарі Seconds Out.

  • У кінці грудня минулого року Паркер за очками переміг Деонтея Вайлдера.
  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.