Катмен Ф'юрі зробив прогноз на реванш британця проти Усика: «Циганський король» буде готовим до другого бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
243
0 голосів
Катмен Ф'юрі зробив прогноз на реванш британця проти Усика: «Циганський король» буде готовим до другого бою
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Катмен Хорхе Капетільо поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Катмен британця поділився думками про бій-реванш між боксерами:

«Я листувався з Ф'юрі, у нього все добре. Тайсон сказав, що з ним усе гаразд, повернувся до спортзалу і готовий до бою. Він готовий повернутися, і я знаю, що він це зробить, тому що він сильна людина. Він повинен зуміти оговтатися від цієї поразки, і я не можу не пишатися ним. Він уже підкорив усе в боксі.

Він показав усьому світу, що все можливо, повернувшись після психічного розладу і знову ставши чемпіоном світу. Після трьох боїв із Вайлдером йому нічого доводити. Він все ще сповнений пристрасті до боксу, і я знаю, що він стане абсолютним чемпіоном світу», – розповів Капетільо в коментарі для Boxing Social.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.