Колишній чемпіон світу жорстко розкритикував команду Ф'юрі: що повинен зробити британець, аби перемогти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
512
2 голоси
Колишній чемпіон світу жорстко розкритикував команду Ф'юрі: що повинен зробити британець, аби перемогти Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон розповів, хто виграє у другому поєдинку боксерів:

«Якщо Ф'юрі нічого не змінить, якщо в його команді будуть ті ж самі люди, то результат другого бою, якщо він відбудеться, буде таким самим, якщо не гіршим. Якщо Тайсон хоче перемогти в реванші, то він має викинути пі###болів та нахлібників зі своєї команди, переконатися, що всі добре виконують свою роботу.

Є фундаментальні речі, які йому потрібно змінити в таборі – я про це говорив ще до бою, і це проявилося на рингу. Якщо він нічого з цим не робитиме, то нічого не зміниться. Це може зійти йому з рук в деяких поєдинках, але не з такими суперниками, як Усик», – сказав Нельсон в коментарі для Boxing Social.

  • Зазначимо, що Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.