Переможець реваншу між Усиком та Ф'юрі: боксер з найсильнішим ударом в кар'єрі українця зробив свій вибір

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
7597
8 голосів
Переможець реваншу між Усиком та Ф'юрі: боксер з найсильнішим ударом в кар'єрі українця зробив свій вибір
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський боксер надважкої ваги Дерек Чісора поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року. Дерек Чісора (34-13, 23 КО) розповів, хто виграє у другому поєдинку боксерів:

«Тайсон п’є по-ірландськи. Пити по-ірландськи означає, що ти п’єш, до того моменту, поки не почнеш повзати, а потім сідаєш в машину і їдеш додому. Що Тайсон має зробити, щоб виграти у реванші? Нічого, адже Усик буде ще кращим у другому бою, ось побачите», – сказав Чісора в коментарі для Seconds Out.

  • Раніше Олександр Усик розповів, що Дерек Чісора наніс йому найсильніший удар в кар’єрі.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.