Легенда боксу жорстко розкритикував Усика: що не сподобалося чемпіону в трьох вагових категоріях

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
9696
11 голосів
Легенда боксу жорстко розкритикував Усика: що не сподобалося чемпіону в трьох вагових категоріях
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях і член Міжнародного залу боксерської слави американець Джеймс Тоні поділився думками про бій-реванш між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.

Джеймс Тоні заявив, що манера ведення бою в Олександра Усика нудна і він взагалі  ледь переміг немотивованого Тайсона Ф'юрі.

«Усик – нудний боксер. Я люблю приїжджати в Англію, я був там чотири рази, але ваші бійці всі відстійні, і Усик такий самий.

Він страшенно нудний. У Ф'юрі не було мотивації, а Усик ледве переміг. Я кажу вам, що в бою-реванші все буде по-іншому», – сказав Тоні у коментарі SecondsOut Boxing News.

  • Усик – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також українець став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • У середу, 29 травня, Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.