Усик може повернутися до крузервейту: чемпіон світу в дивізіоні хотів би зустрітися у поєдинку проти українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
637
0 голосів
Усик може повернутися до крузервейту: чемпіон світу в дивізіоні хотів би зустрітися у поєдинку проти українця
Олександр Усик. Фото: Google
Боксер Кріс Біллам-Сміт, який володіє титулом WBO у крузервейті, заявив, що хотів би провести поєдинок проти абсолютного чемпіона надважкого дивізіону Олександра Усика.

Нещодавно Олександр Усик (22-0, 14 KO) розповів, що після реваншу проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) може перейти з надважкої ваги до нижчого дивізіону, адже українцеві важко постійно їсти, щоб тримати потрібні габарити.

Володар титулу WBO у важкій категорії Кріс Біллам-Сміт прокоментував бажання українського боксера:

«Якщо Усик повернеться до крузервейту, то це буде безумство. Я ще давно, коли почав роботу зі своїм тренером, казав йому, що він повинен мене готувати до бою з Усиком. Це було ще 2017 року. Він уже тоді був особливим боксером.

Для мене було б честю вийти з ним у ринг, якщо він буде в крузервейті», – сказав Біллам-Сміт в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що українець переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішення суддів та став абсолютом у надважкому дивізіоні.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.