Ф’юрі поступився Усику через радників у кутку? Промоутер Ломаченка жорстко розставив усі крапки

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1169
1 голос
Ф’юрі поступився Усику через радників у кутку? Промоутер Ломаченка жорстко розставив усі крапки
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Боб Арум, який представляє інтереси Василя Ломаченка, поділився думкою щодо однієї з можливих причин поразки британця Тайсона Ф’юрі у бою з українцем Олександром Усиком.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі у другій половині травня та став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Ходили  чутки, що однією з причин поразки британця став той факт, що у його куті було надто багато людей і він не чув потрібних слів.

Боб Арум заявив, що це лише виправдання фіаско.

«Я думаю, що Тайсон настільки розумний, що може розпізнати голоси, які щось значать. Його батько, який мені дуже подобається, і який так кричав, - я не думаю, що Тайсон звертав на нього увагу. Люди просто шукають виправдання».

Промоутер згадав свою співпрацю з легендарним Мухаммедом Алі.

«Я був промоутером дуже багатьох боїв Мухаммеда Алі, і (тренер) Анджело Данді давав Алі чудові поради, але іноді його заглушали крики Бундіні Брауна. Але Алі був досить розумний, щоб звернути увагу на хлопця, який дійсно знав, що говорить, а саме на Анджело. Точно так само, як Тайсон звертав увагу на хлопця, який дійсно все знав, а саме на Шугара Гілла», – наводить слова Арума Boxing News.

  • У кінці травня Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024-го року.