Нетверезий Ф'юрі в барі: промоутер британця відреагував на ганебну поведінку боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2363
0 голосів
Нетверезий Ф'юрі в барі: промоутер британця відреагував на ганебну поведінку боксера
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі був помічений дуже п'яним в одному з барів – промоутер британця Френк Воррен прокоментував поведінку боксера.

Нещодавно у мережі з'явилося відео, як колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) був помічений дуже п'яним в одному з барів.

Охорона вивела британця із закладу. Після виходу з бару Тайсон Ф'юрі спіткнувся, повзав на колінах і навіть ударився головою у ліхтарний стовп.

Промоутер британця Френк Воррен прокоментував ситуацію:

«Багато хто каже, що це вже кінець епохи Тайсона Ф'юрі, але його можуть судити тільки тоді, коли він завершить кар'єру. Цього тижня з'явилося відео, на якому він сидить у місцевому пабі і багато хто почав Тайсона критикувати. І що з того? Вони ж не знають, що йому потрібно зовсім небагато, щоб напитися.

Він вирішив розслабитися після виснажливого тренувального табору. Йому не можна просто випити? Усі чомусь почали висміювати його. Ф'юрі робив те, що робить звичайна людина в перерві між роботою. Я минулого тижня сам трохи випив. Це хіба злочин?», – сказав Воррен в коментарі для Daily Star.

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі за роздільним рішенням суддів.