Колишній чемпіон світу вважає, що реванш між Усиком та Ф'юрі не відбудеться: один із боксерів піде на пенсію

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2199
0 голосів
Колишній чемпіон світу вважає, що реванш між Усиком та Ф'юрі не відбудеться: один із боксерів піде на пенсію
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон вважає, що реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі не відбудеться, оскільки британець мусить найближчим часом завершити свою кар'єру.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Колишній чемпіон світу та британський надважковаговик Джонні Нельсон сумнівається, що британець вийде на реванш проти українця:

«Після того, що трапилося у першому поєдинку, я не вірю, що Ф'юрі переможе у наступному бою чи взагалі вийде у ринг з Усиком. Враховуючи, як саме Тайсон програв, йому важко повернутись і перемогти.

Він поступово йде на спад, а останній топовий бій від нього, напевно, був у першому поєдинку з Вайлдером. Ф'юрі вже не той, і, можливо, настав його час піти з боксу», – сказав Нельсон в коментарі для Boxingnews 24.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.