Реванш можна не проводити: легенда дав безкомпромісний прогноз на другий бій Усик – Ф’юрі і назвав фаворита

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
35378
17 голосів
Реванш можна не проводити: легенда дав безкомпромісний прогноз на другий бій Усик – Ф’юрі і назвав фаворита
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Легендарний багаторічний ведучий трансляцій вечорів боксу в США Джим Лемплі проаналізував протистояння між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Репортер та ведучий Джим Лемплі висловився щодо перемоги Олександра Усика у бою проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Він у захваті від українця та його боксерської майстерності.

«Усик досить сильний і міцний, щоб тримати удар від великого бійця. Він має чудові навички за кількістю ударів і контрударів для суперважкого дивізіону. У нього також чудова мобільність і він знає переваги шульги. Поки не доведено протилежне, потрібно вибирати Усика фаворитом проти будь-кого».

Лемплі підкреслив, що не очікував, що Усик відправить Ф’юрі у нокдаун.

«Він заробив нокдаун у бою проти Ф'юрі. Я не знав, що він здатний на це. Усик був тим, хто зміг послати в нокдаун Ф'юрі. Ось що дозволило йому перемогти».

Також Лемплі розповів, чого очікує від реваншу. Він ставить на Усика.

«Я думаю, в реванші, враховуючи їхній стиль життя, враховуючи будову їхніх тіл, враховуючи їхні бійцівські стилі, в Усика шанси кращі, ніж у Ф'юрі».

Він не вірить, що Ф’юрі зможе додати у якості в наступному поєдинку.

«Для мене важко уявити такого Ф'юрі, який стане ще кращим. Можливо, у нього буде присутня найкраща психологічна мотивація, найкращий стимул, але Усику, здається, не потрібен стимул. Він професіонал», – сказав Лемплі в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing News».

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Поки не відомо, чи у реванші, запланованому на 21 грудня, розігруватиметься пояс IBF.