Ф’юрі завершить кар’єру через поразку від Усика: колишній чемпіон пояснив, чому він так вважає

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2097
1 голос
Ф’юрі завершить кар’єру через поразку від Усика: колишній чемпіон пояснив, чому він так вважає
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в важкій вазі Джонні Нельсон поділився думками щодо можливого завершення кар’єри британським боксером Тайсоном Ф’юрі після поразки від Олександра Усика.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу у королівському дивізіоні. Британець важко переживає перше фіаско у своєму послужному списку у профі. Чого тільки варта ситуація, що сталася у п'ятницю ввечері, коли «Циганський король‎» був помічений дуже п'яним в одному з барів Моркамба.

Джонні Нельсон вважає, що той факт, що британець захотів випити не є чимось незвичайним.

«Тайсон чоловік, він вирішив випити і нічого поганого у цьому немає. Я думаю, що Ф'юрі зараз починає усвідомлювати, що з ним відбулося». 

Проте ексчеміпон у важкій вазі рахує, що Тасйон відмовиться від поєдинку з Усиком та завершить кар’єру.

«Він не буде знову битися з Усиком. Він може завершити кар'єру через поразку у першому бою, він дуже важко переживає це. Тайсон може посміхатися і жартувати, але не думаю, що він наважиться на реванш». 

Також Джонні пригадав 2015-й рік, коли Ф'юрі після перемоги над Володимиром Кличком довгий час зловживав алкоголем.

«У Тайсона знову може початися депресія, як це було у 2015 році, коли у нього вже були проблеми з алкоголем та наркотиками. Його оточення просто не підтримує, йому немає з ким поговорити», – сказав Нельсон у коментарі.

  • У середу, 29 травня, Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.