Повернення Усика до важкої ваги: чемпіон IBF дивізіону викликав українця на поєдинок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1736
0 голосів
Повернення Усика до важкої ваги: чемпіон IBF дивізіону викликав українця на поєдинок
Джей Опетая. Фото: Google
Чемпіон IBF у важкій вазі Джей Опетая заявив, що хотів би провести поєдинок проти абсолютного чемпіона надважкого дивізіону Олександра Усика.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Український боксер після бою розповів, що може перейти до нижчого дивізіону, адже українцеві важко постійно їсти, щоб тримати потрібні габарити.

Чемпіон IBF у важкій вазі Джей Опетая (25-0, 19 КО) висловив бажання провести бій із Олександром Усиком:

«Звісно! Я хотів би битися з Усиком. З усією повагою. Я завжди був дуже близький до нього. Мені було 16, і я бився у кваліфікації на Олімпіаду. Я тоді був молодим хлопцем, а він переміг на цих Олімпійських іграх.

Я завжди був поруч, але тоді мій час ще не настав. Мені здається, зараз приходить мій час, і одного разу я зустрінуся з ним. Але подивимося, що станеться», – сказав Опетая для Fight Hub TV.

  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • У середу, 29 травня, Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.