Усик проти Кроуфорда та Іноуе: ексчемпіон світу назвав найкращого боксера незалежно від вагової категорії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
481
1 голос
Усик проти Кроуфорда та Іноуе: ексчемпіон світу назвав найкращого боксера незалежно від вагової категорії
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Тімоті Бредлі порівняв українського абсолюта у надважкій вазі боксера Олександра Усика з зірковими сучасними бійцями Теренсом Кроуфордом та Наоєю Іноуе.

Тімоті Бредлі відзначив досягнення американця та японця.

«Я люблю Теренса Кроуфорда, він приносить на ринг тонни майстерності, але він був неактивним останнім часом. Я також люблю Іноуе. Він зробив кілька феноменальних речей у нижчих вагових категоріях».

Але ексчемпіон вважає, що ні Кроуфорд, ні Іноуе не можуть зрівнятися з Олександром Усиком.

«Але ось ця людина, яка стала абсолютом у крузервейті, піднялася в надважку вагу і зустрілася з хлопцем, якого не били вже, я навіть не знаю, скільки років, Тайсоном Ф'юрі... 

Усик – неймовірна людина, і ніщо з того, що зробив Теренс Кроуфорд за свою кар'єру, ніщо з того, що зробив Іноуе за свою кар'єру, не може зрівнятися з тим, чого досягнув Усик», – сказав Бредлі у коментарі SecondsOut Boxing News.

  • Олександр став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • Усик став другим боксером після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • У кінці травня Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024-го року.