Ф’юрі напився і повзав на колінах по вулиці: фанати боксу відреагували на поведінку суперника Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4128
3 голоси
Ф’юрі напився і повзав на колінах по вулиці: фанати боксу відреагували на поведінку суперника Усика
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Вболівальники боксу відреагували на інцидент з Тайсоном Ф'юрі, британського колишнього чемпіона світу вивели з пабу, а суперник Олександра Усика впав та вдарився обличчям об тротуар.

Тайсон Ф'юрі ефектно та «сильно‎» відгуляв у п’ятницю, 7 червня. Колишній чемпіон світу проводив час з друзями у барі та активно налягав на алкоголь. Своєї міцності британець не розрахував і все дійшло до того, що боксера з закладу вивела охорона. На вулиці «Циганський король‎» впав на колі, а потім і зовсім вдарився головою об тротуар.

Шанувальники боксу відреагували на ситуацію у коментарях у соціальних мережах, висловивши підтримку та свої переживання за Тайсона.

«Не звинувачуйте його, у Тайсона був майже смертельний досвід поєдинку з Усиком‎».

«Ми всі там були. Припиніть хейт».

«Безумовно не смішно, згадайте, в якому стані він був до бою з Вайлдером».

«Як би я не критикував Тайсона Ф'юрі в останній рік, я щиро сподіваюся, що він знайде спокій і знову вибереться з цього похмурого місця, залежність – важка штука».

«Сподіваюся, він позбудеться болю, не завдаючи шкоди собі та іншим! Бажаю йому всього найкращого і сподіваюся, що він візьме себе в руки і піде далі!».

«О ні. Сподіваюся, це не рецидив. Було б сумно, якби він повернувся до того, що було після бою з Кличком».

  • Нагадаємо, що 18 травня Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів програв Олександру Усику (22-0, 14 КО) бій за звання абсолюта у надважкій вазі.
  • Офіційно оголошено, що 21 грудня між ними має відбутися матч-реванш.