Колишній чемпіон світу розповів про майбутніх суперників Усика: з ким варто битися українському боксеру

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
361
0 голосів
Колишній чемпіон світу розповів про майбутніх суперників Усика: з ким варто битися українському боксеру
Тоні Беллью та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью поділився думками щодо бою-реваншу між Тайсоном Ф'юрі та абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью поділився думками про потенційних майбутніх суперників українця:

«Після того, як Усик переміг Тайсона Ф'юрі, одна з організацій спробувала накласти на нього санкції, начебто кажучи: «Ти маєш зустрітися з цим хлопцем, інакше тебе позбавлять одного з титулів». Це є проблема сучасного спорту. Реванш Ф'юрі – Усик потрібно провести ще раз за титул абсолютного чемпіона, усі пояси мають бути на кону.

Якщо бій-реванш між Усиком і Ф’юрі не відбудеться, то Олександру Усику слід дозволити вибрати наступного доступного суперника. Якщо бій-реванш не відбудеться, нехай Усик б’ється з Джозефом Паркером, а Ф’юрі – з Ей-Джеєм. Ці бої в одну ніч були б абсолютно фантастичними», – сказав Беллью в коментарі для  SecondsOut.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.

  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.