«Це було б прекрасно для боксу та історії в цілому»: тимчасовий чемпіон WBA хоче взяти реванш в Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3808
1 голос
«Це було б прекрасно для боксу та історії в цілому»: тимчасовий чемпіон WBA хоче взяти реванш в Усика
Майкл Гантер та Олександр Усик. Фото: Google
Тимчасовий чемпіон WBA у надважкій вазі Майкл Гантер заявив про бажання провести реванш проти абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) та Майкл Гантер (23-1-2, 16 КО) у 2017 році провели поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі. Українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Тимчасовий чемпіон WBA у надважкій вазі Майкл Гантер розповів про бажання провести реванш проти абсолютного чемпіона світу:

«Якщо він хоче справжнього виклику і хоче задовольнити публіку, то думаю, що він обов’язково має зустрітися зі мною в рингу. Я знаю, що він переміг усіх хлопців, і що конкурентів у нього насправді не так багато. Але про наш з ним поєдинок все ще продовжують говорити.

Думаю, ми влаштували б чудове шоу, якби знову провели бій, а вболівальники побачили б шахову партію найвищої якості. Думаю, це було б прекрасно для боксу та історії в цілому», – сказав Гантер в коментарі для iFL TV.

  • Нагадаємо, що Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.