Легенда боксу дав прогноз на реванш Ф’юрі та Усика: один з боксерів може не виходити на ринг

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7353
2 голоси
Легенда боксу дав прогноз на реванш Ф’юрі та Усика: один з боксерів може не виходити на ринг
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Легендарний чемпіон світу в чотирьох категоріях американець Рой Джонс-молодший поділився думками щодо другого бою українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі, відправивши британця в нокдаун у дев’ятому раунді, але тріумфував українець все ж за очками. Сталося це 18 травня у Саудівській Аравії.

Рой Джонс-молодший вважає, що у другому поєдинку українець також здобуде перемогу.

«‎Я дійсно не думаю, що Ф'юрі зможе перемогти Усика (у реванші). Це могло статися спочатку, але тепер Усик дізнався, що може потрясти Тайсона Ф'юрі. Він і так знав про це, але тепер він переконався, що може потрясти Ф'юрі. Менший хлопець тепер знає, що може завдати шкоди більшому хлопцеві‎».

Легенда відзначив розум «Циганського короля‎».

«‎Усик є фаворитом реваншу. Ф'юрі дуже розумний хлопець і справді добре вміє вносити корективи, але Усик, на мою скромну думку, знову впорається з ним‎».

Ексчемпіон допускає, що абсолют може недооцінити суперника.

«‎З іншого боку, тепер, коли Усик знає, що може потрясти і перемогти Ф'юрі, він може недооцінити його в реванші. Але ми всі знаємо, що Ф'юрі за кар'єру сім разів був у нокдауні‎», – сказав Джонс у коментарі Boxing Social. 

  • У середу, 29 травня, Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024-го року.