Реванш Усик – Ф’юрі під загрозою зриву? Дружина одного з боксерів не хотіла першого бою і рішуче проти другого

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2630
3 голоси
Реванш Усик – Ф’юрі під загрозою зриву? Дружина одного з боксерів не хотіла першого бою і рішуче проти другого
Тайсон та Періс Ф’юрі. Фото: ITV/SHUTTERSTOCK
Дружина боксера суперважкої ваги Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) – Періс – виступає проти участі свого чоловіка у матчі-реванші проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Періс Ф'юрі боїться майбутнього реваншу Тайсона з Олександром Усиком, який відбудеться 21 грудня.

Джерело повідомило журналу Heat Magazine, що вона «боїться» майбутнього бою, який відбудеться в Саудівській Аравії. Кажуть, що перед тим, як Ф'юрі програв Усику 18 травня, у пари була низка «палаючих суперечок».

«У неї були всі ці переживання – не кажучи вже про злість – з приводу першого бою Тайсона, які їй довелося відкласти в сторону, щоб зосередитися на тому, щоб переконатися, що він не зірветься після поразки».

Цікаво, що Періс була проти навіть першого поєдинку.

«Вона боїться, що доведеться пройти через ще один цикл, якщо відбудеться реванш. Вона благала його не проводити перший бій. Вони дуже сварилися через це, і, врешті-решт, вона навіть не змогла прийти на нього, тому що знала, що може статися, і що буде після нього».

Дружині Ф’юрі нині важко психологічно витримувати напругу від спортивної кар’єри чоловіка.

«Періс знає, що вона повинна зосередитися на тому, щоб піклуватися про нього і провести його через цю темну смугу. Саме тут починаються її битви, тому що мова йде не лише про необхідність піклуватися про Тайсона, але й про всю родину. Все це ляже на її плечі».

Їй доводиться переживати не менше, аніж сам боксер.

«Вона боїться, що вони не переживуть цього. Ось що її злить – він боєць, але насправді це вона бореться щодня», – йдеться у статті на GB News.

  • Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та став абсолютом у хевівейті, об’єднавши титули WBС, WBA, WBO та IBF;
  • Поки невідомо, чи розігруватиметься у можливому реванші пояс IBF.