«Усик нас тролить‎»: колишня зірка боксу відреагував на можливу зміну дивізіону нашим чемпіоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1927
2 голоси
«Усик нас тролить‎»: колишня зірка боксу відреагував на можливу зміну дивізіону нашим чемпіоном
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий у минулому боксер Пол Маліньяджі поділився думками про заяву українського абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика щодо можливого переходу нашого співвітчизника до легшого дивізіону.

Пол Маліньяджі сказав, що Олександр Усик серйозно ставиться до боксу.

«Я був біля Олександра Усика. Не так довго, як деякі, але достатньо, щоб зробити оцінку його особистості. Він дуже-дуже серйозний, коли справа стосується боксу. Він серйозний хлопець». 

Колишній боксер заявив, що українець має гарне почуття гумору.

«Але він також зовсім протилежний тому, який вигляд мають бійці з колишнього радянського блоку, такі, як герой фільму «Роккі» Іван Драго, безособові, стійкі, мужні. У звичайному житті в Усика велике почуття гумору». 

Американець вважає, що наш співвітчизник тролить усіх, коли каже про перехід до крузервейту.

«Він дуже кумедний, дуже саркастичний. Коли щось потрібно сприйняти серйозно, він діє навпаки. Він насправді протилежний до серйозності в багатьох речах. Він травить безліч жартів. Я думаю, він тролить».

Аналітик боксу впевнений, що Олександру набридли питання про його кар’єру.

«Чи тролить він нас?  Так! Мені здається, він провів бій, з нього спав тиск, він побив Ф'юрі і тепер у нього є вільний час. 

І він такий: «Раз ви продовжуєте мене дошкуляти питаннями про кар'єру і бокс - я не хочу в це вникати і скажу, що спущуся у важку вагу». Я вважаю, що він нас тролить», – сказав ексбоксер у коментарі Pro Box TV.

  • Усик переміг роздільним рішенням суддів Тайсона Ф’юрі та став королем елітного дивізіону.
  • Саудит Туркі Аль-Шейх вже офіційно оголосив, що бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.