«Чи є у нього шанси? 100%»: колишній чемпіон світу та суперник Усика – про реванш Ф'юрі та українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
931
1 голос
«Чи є у нього шанси? 100%»: колишній чемпіон світу та суперник Усика – про реванш Ф'юрі та українця
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью поділився думками щодо бою-реваншу між Тайсоном Ф'юрі та абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью поділився думками про бій-реванш між боксерами:

«У поразці Ф’юрі немає нічого ганебного. Звісно ж, він може перемогти у реванші, будь-який боксер може повернутися. Виходячи з останнього виступу, не можна говорити, що Ф’юрі переможе у реванші. Чи є у нього шанси? 100%. Тайсон може повернутися, і я бажаю йому добра», – сказав Белью в коментарі для iFL TV.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.

  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.