«У мене немає жодних сумнівів»: брат Ф'юрі зробив прогноз на бій-реванш британця проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
803
0 голосів
«У мене немає жодних сумнівів»: брат Ф'юрі зробив прогноз на бій-реванш британця проти Усика
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський боксер Томмі Ф’юрі поділився думками про стан свого брата, Тайсона Ф'юрі, перед боєм-реваншом проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Британський боксер Томмі Ф’юрі поділився думками про бій-реванш між боксерами:

«Тайсон в порядку, все добре. Послухайте, зрештою, це був близький бій. Я думаю, що Тайсон зробив достатньо для перемоги. Я вважаю, що перша половина бою була за ним, і після цього він забрав ще пару раундів, тому я думав, що він виграв поєдинок.

Але врешті-решт це бокс, суддівські рішення бувають різними, і він повернеться до реваншу. 100%, що він переможе в реванші. У мене немає жодних сумнівів, що коли відбудеться реванш, він виправить помилки, переможе і піде далі», – сказав брат Ф’юрі в коментарі для IFL TV.

  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.