Гвоздик – Бенавідес: суперник українця розсекретив його слабкі місця – зухвала заява американця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
711
1 голос
Гвоздик – Бенавідес: суперник українця розсекретив його слабкі місця – зухвала заява американця
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Суперник українського боксера Олександра Гвоздика Давид Бенавідес висловився щодо поєдинку за титул тимчасового чемпіона за версією WBC у напівважкій вазі з нашим співвітчизником.

У суботу, 15 червня, у Лас-Вегасі Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) з України та Давид Бенавідес (28-0, 24 КО) зі США зійдуться у битві за тимчасовий чемпіонський титул  WBC у напівважкій вазі.

Суперник нашого боксера дав зрозуміти, що впевнений у свої перемозі, адже вже виходив у ринг з Олександром.

«У рингу все просто. Або ти, або тебе. Потрібно вийти і зробити свою роботу. Моя робота - побити Гвоздика. Ми спарингували, коли мені було 22 роки. Його джеб? Ні, він мене не турбував. Адже я знаю, як обходити джеби. Знаю, що він швидкий. Хороша права рука. Як на мене, вона краща, ніж його джеб».

Бенавідес вважає, що Гвоздик не вміє тримати удар і навіть має підтвердження цієї слабкості українця.

«По-перше, я бачив, як у кількох поєдинках йому гарненько прилітало. Він кілька разів був на канвасі. Так що його борода, його вміння тримати удар під сумнівом. Я підозрював, що він погано тримає удар. А тепер це факт. Адже я перевірив це під час спарингів і отримав підтвердження» .

Давид віддає належне нашому чемпіону за його перемогу над Адонісом Стівенсоном, але заявляє, що він боксер з іншим стилем.

«Це був крутий перформанс. Але я - боєць іншого стилю. Більше швидкості, більше ударів, більше комбінацій, більше потужності. У мене кращий джеб. І не тільки це. Я налаштований довести, що немає нікого сильнішого за мене в усьому світі», – сказав американець у коментарі PPV.

  • Гвоздик був чемпіоном світу WBC з 2018 по 2019 рр. У 2019 році він програв технічним нокаутом об’єднавчий бій канадцю російського походження Артуру Бетербієву (20-0, 20 КО).