Суперник Усика після реваншу з Ф’юрі: промоутер здивував ім’ям імовірного опонента нашого чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1223
2 голоси
Суперник Усика після реваншу з Ф’юрі: промоутер здивував ім’ям імовірного опонента нашого чемпіона
Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Бен Шалом назвав імовірного суперника Олександра Усика після реваншу з Тайсоном Ф’юрі, якщо українець перейде у важкий дивізіон з хевівейту.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим в історії абсолютним чемпіоном світу в епоху чотирьох поясів. Але пізніше наш боксер зізнався, що йому важко тримати вагу для суперважкого дивізіону і він роздумає над тим, щоб повернутися до крузервейту після другого поєдинку з «Циганським королем‎».

Промоутер Бен Шалом заявив, що українець, у випадку переходу у важку вагу, де він був абсолютом свого часу, може провести титульний бій проти переможця поєдинку Кріса Біллама-Сміта та Річарда Ріакпоре. На кону цього бою стоятиме титул чемпіона WBO. Слова промоутера наводить SkySportsBoxing. 

  • Усик – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також українець став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • У середу, 29 травня, Туркі Аль-Шейх офіційно оголосив, що бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.