Його відзначав промоутер Усика: названо боксера, якого уникають українець, Ф'юрі та Джошуа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1996
0 голосів
Його відзначав промоутер Усика: названо боксера, якого уникають українець, Ф'юрі та Джошуа
Мартін Баколе. Фото: Google
Промоутер Бен Шалом впевнений, що бою против його клієнта Мартіна Баколе найбільше уникають у надважкій вазі. Раніше боксера відзначав Олександр Красюк.

Промоутер Мартіна Баколе (20-1, 15 KO) Бен Шалом впевнений, що його клієнт є боксером, якого найбільше уникають у надважкій вазі:

«Мартін Баколе – людина, якої найбільше уникають у гламурному дивізіоні, який у свій гарний день може побити будь-якого суперважковаговика на планеті. Конголезький панчер – неймовірно небезпечний суперник для будь-кого в його вазі. У нього є всі фізичні дані, необхідні для того, щоб досягти вершини спорту.

У нього відмінна витривалість, він дуже сильний і, крім того, він дуже хороший боксер. Це лише питання часу, коли він буде вечеряти за одним столом з Ентоні Джошуа, Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком», – заявив Шалом в коментарі для talkSPORT.

Раніше промоутер Олександра Усика (22-0, 14 КО) Олександр Красюк заявив, що Мартін Баколе у майбутньому може стати зіркою.

  • Цікаво, що конголезець серед широкої публіки у світі боксу відомий своїми заявами про те, що він начебто нокаутував Усика під час спарингу.
  • Нагадаємо, що Олександр Усик став першим з 1999 року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.