«Приємна несподіванка: українська легенда ММА відреагував на те, що Усик зіграє його у кіно

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
583
1 голос
«Приємна несподіванка: українська легенда ММА відреагував на те, що Усик зіграє його у кіно
Олександр Усик. Фото: Google
Легенда ММА та наш співвітчизник Ігор Вовчанчин прокоментував інформацію, що український абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик зіграє його у кіно.

У середу, 22 травня, з’явилася інформація, що Олександр Усик зіграє роль легендарного українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина у фільмі «Машина, що трощить», а партнером нашого співвітчизника буде Двейн «Скеля» Джонсон.

Вовчанчин зізнався, що йому приємно, що саме Усик зіграє його в кіно.

«Це була приємна несподіванка. Стежу за його кар’єрою, адже сам свого часу займався боксом. Дивлюся телетрансляції всіх його боїв. Завжди цікаво. Під кожного суперника Сашко готується ексклюзивно. 

Знайомі ми поки заочно – передаємо привіти через спільних друзів. Серед них чинний чемпіон світу з професійного боксу Денис Берінчик‎».

Також легенда ММА сказав, що буде радий зустрітися з нашим абсолютом.

«‎Сподіваюсь, незабаром ми з Усиком зустрінемося. Якщо він захоче задати питання перед зйомками фільму – буду радий відповісти», – сказав Вовчанчин в інтерв’ю Чемпіону.

  • Прем’єра фільму «Машина, що трощить» очікується у 2025 році.
  • Усик, після перемоги над Тайсоном Ф’юрі, став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.