«Усик навіть близько не стоїть»: промоутер Ломаченка назвав найкращого боксера світу і реального лідера P4P

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1822
5 голосів
«Усик навіть близько не стоїть»: промоутер Ломаченка назвав найкращого боксера світу і реального лідера P4P
Наоя Іноуе завдає удару. Фото: Getty Images
Промоутер Тайсона Ф'юрі, Василя Ломаченка і інших топбоксерів – Тодд ДюБеф – назвав свого найкращого боксера світу незалежно від вагової категорії (P4P). На його думку, це Наоя Іноуе.

Тодд ДюБеф, який є промоутером чемпіона легкої ваги за версією IBF Василя Ломаченка (18-3, 12 КО), зазначив, що вважає Наоя Іноуе (27-0, 24 КО) справжнім лідером рейтингу P4P. Наразі він займає другу сходинку.

Абсолют хевівейту Олександр Усик (22-0, 14 КО), який наразі є першим у списку P4P, на його думку, не дотягує до цього звання.

«Я думаю, що Іноуе – найкращий у світі, Усик навіть близько не стоїть. Люди захоплюються рейтингами P4P, але ці рейтинги легко змінюються за результатами останніх виступів».

ДюБеф наголосив, що Усик невпевнено виглядав у бою проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

«Якби я показав вам п'ятий раунд бою Ф'юрі проти Усика і сказав: «Він номер один у надважкій вазі», ви б сказали: «Що? Як він може бути номером один, його б'ють кожним довбаним аперкотом. Його голова піднята, а руки опущені», – ось моя думка».

Він вважає, що Іноуе є більш бездоганним бійцем.

«Ми не бачили цього з Іноуе, я маю на увазі, що ми бачили миттєвий нокдаун в його останньому бою, але це було ніщо. Я не критикую Усика, але ви бачили, як він отримав удар по корпусу в бою з Даніелем Дюбуа, який, на думку людей, був спірним».

Іноуе для нього – беззаперечний номер один.

«Я думаю, що [Теренс] Кроуфорд – приголомшливий боєць, але я думаю, що він пропонує іншу гру, ніж Іноуе. Іноуе майстерно завоював усі дивізіони й б'ється з усіма. У нього є впевненість у собі, і те, як він розбирає людей, дійсно унікальне», – сказав ДюБеф в інтерв’ю talkSPORT.

  • Зазначимо, що Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав титули WBC, WBA, WBO та IBF. Після бою його визнали лідером рейтингу P4P. Раніше Усик також ставав абсолютом крузервейту;
  • Іноуе вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу у легшій та другій легшій вазі.