«Не робить нічого величного‎»: колишня жертва Усика кинула виклик нашому абсолютному чемпіону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
920
3 голоси
«Не робить нічого величного‎»: колишня жертва Усика кинула виклик нашому абсолютному чемпіону
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній претендент на титул чемпіона світу у важкій вазі, який нині виступає в надважкому дивізіоні, американець Майкл Хантер прагне реваншу з українцем Олександром Усиком.

Майкл Хантер заявив, що хоче провести другий поєдинок з Олександром Усиком. Американець пояснив, чому не зумів виграти під час першої зустрічі.

«Я хотів би знову битися з Усиком, тому що в першому поєдинку я не зміг показати все, на що здатний, оскільки в мене були проблеми до виходу в ринг. Якщо ви подивитеся запис поєдинку, то побачите, що в день бою в мене була менша вага, ніж на зважуванні. 

А він набрав 10-12 фунтів. Тож за межами рингу сталося багато помилок. Саме так і виграються поєдинки - завдяки виконаній роботі за межами рингу».

Екссуперник українця вважає, що наш чемпіон досягає успіху завдяки своїй дисціпліні.

«Він швидкий, але не те щоб прям дуже. Він не дуже сильно б'є, але його ударна міць гідна поваги. Насправді, він не робить нічого величного, окрім як залишається дисциплінованим і вірним собі. У нього хороший рух. А ще в нього дуже маленьке его. Думаю, що для цього потрібно мати велику дисципліну, адже багато боїв зазвичай програються якраз через ваше его».

  • Американець програв нашому чемпіону за очками у квітні 2017-го року.
  • На п’ятницю, 7 червня, у Хантера запланований поєдинок проти співвітчизника Кассіуса Чейні.