Усик дізнався ім'я потенційного суперника: з ким битиметься українець у випадку перемоги над Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
6818
2 голоси
Усик дізнався ім'я потенційного суперника: з ким битиметься українець у випадку перемоги над Ф'юрі
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Новим тимчасовим чемпіоном IBF у надважкій вазі став Даніель Дюбуа, відправивши у нокаут Філіпа Хрговича. Британець отримав право на обов'язковий бій-реванш проти Олександр Усика.

В ніч з 1 на 2 червня відбувся вечір боксу в Ер-Ріяді між промоутерськими компаніями Queensberry та Matchroom.

В головній події вечора зустрілися Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО) та Філіп Хргович (17-1, 14 КО) за звання тимчасового чемпіона світу з боксу за версією IBF.

Британський боксер здобув дострокову перемогу – суддя зупинив бій у восьмому раунді через розсічення хорвата. Данієль отримав право на обов'язковий бій-реванш проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Українець, як переможець поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв.

Однак український боксер планує зустрітися у реванші з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Тому бій українця та британця раніше 2025-го чекати не варто.

Зазначимо, що Олександр Усик та Данієль Дюбуа вже билися між собою – український боксер здобув перемогу нокаутом в дев'ятому раунді.

  • Для Данієля Дюбуа – це перший чемпіонський титул.
  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.