Усик зірвав прогноз непереможного чемпіона світу на бій з Ф’юрі: боєць хоче йти і допомагати Тайсону у реванші

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2796
6 голосів
Усик зірвав прогноз непереможного чемпіона світу на бій з Ф’юрі: боєць хоче йти і допомагати Тайсону у реванші
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Чемпіон IBF у крузервейті Джей Опетая (25-0, 19 КО) висловився про бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер Джей Опетая прокоментував поєдинок між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Він пояснив, чому, на його погляд, британець поступився.

«Я думаю, що він просто повинен бути більш активним, він повинен перемагати й прагнути цього трохи більше. Не можна дозволяти йому [Усику] брати все, як він це робив. Але це все одно був хороший бій, і я сподіваюся потрапити на кард цього бою [реваншу], так що це буде добре».

Опетая відповів, чи виявляла команда Ф’юрі неповагу до сили Усика. Особисто він налаштовувався побачити інший малюнок протистояння.

«Я не думаю, що вони проявили неповагу, але я не очікував, що він завдасть йому такої шкоди, як він це зробив. Я очікував, що це буде просто повноцінний боксерський поєдинок, буде набагато більше ударів. Це хороший бій, хевівейт та бокс загалом зараз на підйомі, тож я радий бути його частиною».

Наостанок Опетая розповів, чи очікує він, що його знову запросять до табору Ф’юрі у ролі спаринг-партнера.

«Якщо я їм буду потрібен. Очевидно, я буду працювати над тим, з ким я битимусь на цьому карді. Але якщо не буду битися на тому ж карді, я буду радий піти й допомогти, це завжди хороший досвід бути поруч з іншими спортсменами світового класу», – сказав Опетая в інтерв’ю YouTube-каналу «Seconds Out».

  • 18 травня Усик за очками роздільним рішенням суддів переміг Ф’юрі та об’єднав титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Реванш має пройти 21 грудня.