Жах Вайлдера шокував прогнозом на реванш Усика та Ф’юрі: яку заяву зробив боксер

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
114
1 голос
Жах Вайлдера шокував прогнозом на реванш Усика та Ф’юрі: яку заяву зробив боксер
Олександр Усик. Фото: Google
Новозеландський хевівейтер Джозеф Паркер висловився щодо майбутнього реваншу між українським боксером Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

У ніч на 19 травня Олександр Усик здолав опір Тайсона Ф'юрі та розділеним рішенням суддів став абсолютом у суперважкій вазі. 

У контракті на поєдинок між українцем та британцем була прописана опція реваншу. Спочатку друга сутичка мала пройти у жовтні, але організатор найгучніших боксерських вечорів сучасності Туркі Аль-Шейх повідомив, що цей поєдинок відбудеться 21 грудня 2024 року.

Джозеф Паркер впевнений, що обидва боксери у другій битві будуть краще підготовлені, але віддає перемогу британцеві.

«Що на нас чекає у бою-реванші? Тайсон переможе, адже після першого бою він повинен винести багато уроків. Обидва боксери будуть кращими, адже коли у тебе є досвід 12-раундового бою, ти робиш певні висновки. Обидва будуть кращими, але Тайсон виграє цей бій», – сказав Паркер у коментарі Boxing News.

  • Новозеландець 23 грудня минулого року переміг Деонтея Вайлдера та захистив титул інтерконтинентального чемпіона WBO і виграв вакантний титул інтерконтинентального чемпіона WBC у важкій вазі.