Реванш Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі: джерело назвало фантастичні гонорари боксерів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2806
4 голоси
Реванш Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі: джерело назвало фантастичні гонорари боксерів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Стало відомо, у якому співвідношенні буде розподіллено гонорар та його розмір за другий поєдинок між українським абсолютним чемпіоном світу Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

Бокс – це не лише спорт, а й шокуючого розміру гроші. Коли мова заходить за королівський дивізіон, у якому Олександр Усик є абсолютним чемпіоном, то фантастичні суми стають ще більшими.

Так, за поєдинок-реванш між українським бійцем та британцем Тайсоном Ф’юрі обидва боксера отримають майже у півтора рази більший гонорар, ніж це було у бою 18 травня, коли бійці провели першу сутичку. 

Відзначимо, що тріумф українця у першому протистоянні з «Циганським королем‎» сприяє зростанню призових. За інформацією The Sun, на кону бою-реваншу 21 грудня стоятиме 150 мільйонів фунтів або 190 мільйонів доларів. При цьому завдяки перемозі в першому поєдинку Олександр отримає більшу частину гонорару. Раніше ЗМІ стверджували, що українцю дістанеться 60% призових.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Усик вийшов на битву проти британця Ф'юрі. На кону протистояння стояло звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.