Чи завершить Усик кар'єру найближчим часом: промоутер українця відповів на чутки щодо майбутнього боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
837
0 голосів
Чи завершить Усик кар'єру найближчим часом: промоутер українця відповів на чутки щодо майбутнього боксера
Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, чи планує абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі завершувати кар'єру найближчим часом.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. Все вирішилося роздільним рішенням суддів.

Між боксерами у грудні відбудеться реванш – промоутер українця Олександр Красюк розповів, чи планує Усик завершувати кар'єру найближчим часом:

«Реванш відбудеться 21 грудня. Це заплановано на 21 грудня, але маючи справу з нашим суперником, ніколи не знаєш, як це спрацює. Жовтень? Це була робоча дата, яку ми розглядали як один із можливих днів для проведення бою. У нашій початковій угоді ми мали термін до кінця року, тому це відповідає їй.

У нас не було жодних розмов про те, що Усик завершить кар’єру. Можливо, ходили чутки, можливо, хтось ще висловлював свої думки, але ми ніколи цього не обговорювали. Для нас це питання не є проблемою», – сказав Красюк.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Раніше Френк Воррен підбив підсумки поєдинку між Тайсоном Ф'юрі та українським боксером.