Непереможний український боксер здолав джорнімена з Венесуели: відео брутального нокауту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1740
0 голосів
Непереможний український боксер здолав джорнімена з Венесуели: відео брутального нокауту
Єгор Веліковський. Фото: Google
Незнаючий гіркоти поразок український проспект Єгор Веліковський (10–0, 6 KO) нокаутував джорнімена Омара Гарсію з Венесуели (18–10, 15 КО) у вечері боксу в Мюнхені.

Олександр Усик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик мають достойну заміну на боксерському ринзі, яка буде яскраво представляти нашу країну.

Так, у цікавому поєдинку з восьми раундів у німецькому Мюнхені 23-річний Єгор Веліковський зустрічався з венесуельцем Омаром Гарсія.

Наш співвітчизник був фаворитом цього протистояння, що почав доводити у ринзі вже з перших хвилин. Боксер з Миколаєва у ліміті напівважкої категорії (до 79,4 кг) активно працював по корпусу та голові суперника.

Але варто зазначити, що венесуелець стійко тримався до останнього восьмого раунду, коли Єгор провів комбінацію, а його суперник пропустив правий прямий в щелепу, що призвело до нокауту.

Зазначимо, що у своєму крайньому бою у червні минулого року Веліковський упевнено переміг представника Чехії Томаша Адамека (29-21-2, 10 КО). Зустріч на вечорі боксу у Німеччині завершилася достроково.

  • Ця перемога стала десятою в професійній кар'єрі Веліковського. У шести поєдинках Єгор здобув дострокові перемоги.
  • Венесуелець Гарсія програв десятий поєдинок. 33-річний боксер у своєму послужному списку має 18 перемог, 15 з яких нокаутом.