Промоутер Ф'юрі підбив підсумки бою за титул абсолюта: за рахунок чого Усик вписав своє ім'я в історію

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
795
1 голос
Промоутер Ф'юрі підбив підсумки бою за титул абсолюта: за рахунок чого Усик вписав своє ім'я в історію
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер колишнього володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі, поділився думками щодо підсумку бою британця проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), підбив підсумки поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між своїм підопічним та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«До середини бою Ф'юрі справді боксував на топовому рівні, але у Усика відкрилося друге дихання, він став іншим, і коли він влучив Тайсону в ніс в сьомому раунді, це змінило динаміку бою. Здавалося, що Тайсон ненадовго втратив концентрацію, потім, очевидно, він українець провів відмінний дев'ятий раунд.

Бій складався з двох частин, ось як я це побачив. Тайсон виграв останній раунд, він краще за інших знає, що йому треба робити. І я впевнений, що Усик теж. Їм потрібен час, щоб відновитися, і буде цікаво подивитися, хто виніс більше з першого бою», – сказав Воррен в коментарі для Boxing Scene.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Матч-реванш пройде 21 грудня. Є вірогідність, що там не розігруватиметься пояс IBF.