«Один із них отримав травму»: промоутер Ф'юрі розповів, чому реванш проти Усика відбудеться у грудні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1973
2 голоси
«Один із них отримав травму»: промоутер Ф'юрі розповів, чому реванш проти Усика відбудеться у грудні
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен розповів про реванш між абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком та британським боксером.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. Все вирішилося роздільним рішенням суддів.

Промоутер британського боксера Френк Воррен поділився думками щодо дати реваншу між боксерами:

«Цей перший бій був неймовірний. Найбільший поєдинок 21 століття. Неймовірний бій у надважкій вазі. Обидва хлопці ніколи не залишали нічого у рингу. Вони обоє віддалися на повну. І вони хочуть танцювати знову, тож це станеться. Реванш було відкладено.

Один із них, не Тайсон, а Усик, як я розумію, отримав травму, через що він не буде у формі до цього часу. Але це ідеальна дата для бою. Дайте їм обом час відновитися після дуже, дуже, дуже важкого бою, і, сподіваюся, ми знову побачимо те саме», – сказав Воррен в коментарі для Queensberry.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Раніше Френк Воррен підбив підсумки поєдинку між Тайсоном Ф'юрі та українським боксером.