«‎Це був бій століття»: екссуперник Усика зізнався, що наш чемпіон його здивував у битві з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4651
2 голоси
«‎Це був бій століття»: екссуперник Усика зізнався, що наш чемпіон його здивував у битві з Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер надважкої ваги Даніель Дюбуа поділився думками про бій за титул абсолютного чемпіона світу між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

У ніч на 19 травня наш боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) вийшов на битву проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). На кону протистояння стояло звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Даніель Дюбуа заявив, що у захваті від поєдинку. Також британець зізнався, що наш чемпіон його здивував, коли зумів взяти ситуацію у ринзі під свій контроль. 

«Неважливо, хто переміг, це був фантастичний бій! Тайсон ще раз показав нам свою стійкість, він залишився в живих у дев’ятому раунді. Це був бій століття, чекаємо на реванш.

Я був здивований, коли Усик перевернув хід бою. Коли здається, що надій уже немає, він знаходить щось ще та вмикає ще одну передачу. Це послання всім молодим хевівейтерам, які хочуть бути кращими», – сказав Дюбуа у коментарі Boxing News.

  • Усик зустрічався з Дюбуа та нокаутував його 26 серпня минулого року.