Тренер Вайлдера віддав належне Олександру Усику: що сказав фахівець про бій українця з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
702
1 голос
Тренер Вайлдера віддав належне Олександру Усику: що сказав фахівець про бій українця з Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Тренер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Деонтея Вайлдера (43-3-1, 42 KO) Малік Скотт поділився думкою щодо результату поєдинку за абсолютне чемпіонство в надважкому дивізіоні між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

У ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) вийшов на переміг британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкому дивізіоні. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Малік Скотт відзначив дії у ринзі Олександра Усика, заявивши, що українець показав мужність.

«Якщо хтось і заслуговує на той момент, який був в Усика після перемоги над Ф'юрі в грандіозній манері, то це Олександр. Коли я кажу «в грандіозній манері», то маю на увазі, що він показав велику мужність. Чи були суддівські записки близькими? Так. Але під грандіозною манерою я маю на увазі, що він продемонстрував велику мужність».

Фахівець заявив, що українець завжди у проти будь-якого суперника знає, як перемогти.

«Усик не був спантеличений. В один момент я подумав, що перемога вислизає від нього. Але Усика необхідно завжди хвалити за те, що він знаходить спосіб перемогти. Проти будь-якого стилю, проти суперника будь-яких габаритів він завжди знаходить спосіб перемогти». 

Тренер Деонтея Вайлдера додав, що саме Усика зараз варто вважати найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

«Якщо ми говоримо про те, хто зараз найкращий у світі, то Усик має бути на вершині рейтингу pound-for-pound, з огляду на те, що він щойно зробив», – сказав Скотт в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

Раніше ми писали, що Вайлдер зустрінеться з Чжаном Чжалеєм 1 червня у грандіозному боксерському шоу.