Ексчемпіон світу сказав, як мав завершитися бій Усик – Ф’юрі: він знає, чи треба було його зупиняти в 9 раунді

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2025
5 голосів
Ексчемпіон світу сказав, як мав завершитися бій Усик – Ф’юрі: він знає, чи треба було його зупиняти в 9 раунді
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Британський ексчемпіон світу за версіями WBA (2009-2011) та IBF (2011) у першій напівсередній вазі Амір Хан (34-6, 21 КО) висловився про бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Амір Хан поділився думками про матч між Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). Він вважає, що рефері вчинив вірно, що не зупинив бій у дев’ятому раунді.

«Це був близький бій, дуже близький бій. Багато хто говорить, що бій треба було зупиняти після нокдауну, тому що Тайсон пропустив багато ударів у дев'ятому раунді. Але він швидко відновився. Я думав про те, як швидко Ф'юрі відновився. Він зробив це дуже швидко і знову почав боксувати».

На думку Хана, цілком закономірним результатом дуелі була б нічия.

«Вважаю, що наприкінці бою він вигравав раунди. Це показує, який Тайсон боєць. Попри те, що він програв бій, це був близький бій. На мою думку, він міг закінчитися хорошою нічиєю, що зробило б їх другий бій ще більш грандіозним»,–  сказав Хан в інтерв'ю YouTube-каналу «The Stomping Ground».

  • Зазначимо, Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів (114-113, 113-114, 115-112) та виграв пояси WBC, WBA, WBO та IBF;
  • В жовтні між боксерами має відбутися матч-реванш.