Промоутер Джошуа розкритикував потенційну дату реваншу між Усиком та Ф'юрі: коли повинен відбутися бій

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1465
0 голосів
Промоутер Джошуа розкритикував потенційну дату реваншу між Усиком та Ф'юрі: коли повинен відбутися бій
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн поділився думками про те, коли відбудеться реванш Тайсона Ф’юрі з абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі Олександром Усиком.

Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) Едді Хірн розповів, коли повинен відбутися реванш між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Воррен і Арум сказали, що він відбудеться, можливо, навіть на початку 2025 року. Я сподіваюся, що ні. Зараз тільки травень. Дійсно, вони повинні мати шість або вісім тижнів відпочинку, а потім повернутися до табору. Тому, сподіваюся, це буде жовтень-листопад.

Ми не дуже хочемо, щоб ці хлопці боксували раз на рік у їхньому віці, тому, сподіваюся, вони зможуть провести реванш, і так, сподіваюся, що у 2024 році», – сказав Хірн в коментарі для iFLTV.

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі за роздільним рішенням суддів.

  • Британський боксер активував пункт про бій-реванш проти українця.
  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.