«Він зводив нас всіх у школу»: колишній суперник Усика розхвалив українського боксера після бою проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3474
0 голосів
«Він зводив нас всіх у школу»: колишній суперник Усика розхвалив українського боксера після бою проти Ф'юрі
Олександр Усик та Дерек Чісора. Фото: Google
Британський боксер надважкої ваги та колишній суперник Олександра Усика Дерек Чісора після поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу розхвалив українця.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. Все вирішилося роздільним рішенням суддів.

Британський боксер надважкої ваги Дерек Чісора (34-13, 23 КО) розхвалив українського боксера після бою:

«Чи стало проблемою для Ф'юрі те, що він чув багато голосів у кутку під час бою? Тут проблема в іншому, його тренер Шуґар-Гілл розпочав з ним тренування лише за три тижні до мегафайту, це і вплинуло.

Виграв у бою той, хто і мав виграти, давайте не віднімати заслуги в Усика. Цей хлопець приїхав до нас і всіх побив. Він приїхав у Велику Британію та зводив всіх нас у школу, провчив, просто замісив», – сказав Чісора в коментарі для Seconds Out.

Нагадаємо, що Дерек Чісора програв Олександру Усику за очками одноголосним рішенням суддів у жовтні 2020 року.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Окрім Тайсона Ф'юрі та Дерека Чісори, Олександр Усик також перемагав таких британців, як Ентоні Джошуа (двічі), Тоні Беллью, Джо Джойса та Данієля Дюбуа.