Ф’юрі заявив, що Усику віддали перемогу через війну в Україні: промоутер Джошуа відреагував на заяву Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1852
2 голоси
Ф’юрі заявив, що Усику віддали перемогу через війну в Україні: промоутер Джошуа відреагував на заяву Тайсона
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн прокоментував заяву колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) про те, що Олександру Усику (22-0, 14 КО) віддали перемогу в їхньому бою через війну в Україні.

У ніч на 19 травня Олександр Усик здолав опір Тайсона Ф'юрі у битві за корону надважкої ваги. Після сутички британець заявив, що нашому чемпіону віддали перемогу через те, що в Україні йде війна.

Едді Хірн дав зрозуміти, що незгоден з позицією «Циганського короля‎».

«Мені здається, що часом ми продавці сміху, і є люди, які хочуть, щоб хто-небудь програв. Мабуть, у старості я стаю м'якшим. Я ніколи особливо добре не ладнав із Тайсоном Ф'юрі, і це була б чудова можливість накинутися на нього. Ми залучаємо цих бійців, щоб просувати бій». 

Промоутер зазначив, що британець не рідко каже абсурдні речі.

«Ф'юрі іноді говорить якісь дурниці, але він персонаж. Робота Тайсона полягає в тому, щоб говорити це, він шоумен, і ми використовуємо його слова, щоб продати бій, але потім використовуємо це проти нього. Коли тебе перемагають - усе, що було в минулому, згадується і повертається проти тебе», – сказав Хірн у коментарі ТalkSPORT.