Змусив команду суперника викинути рушник: відео перемоги українського бійця на вечорі боксу у Польщі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
367
1 голос
Змусив команду суперника викинути рушник: відео перемоги українського бійця на вечорі боксу у Польщі
Федір Черкашин. Фото: Google
Український боксер середньої ваги Федір Черкашин (24-1, 15 КО) переміг на вечорі боксу у Польщі здобув перемогу у поєдинку проти мексиканця Хорхе Кота(31-7, 28 КО).

На вечорі боксу Hala na Podpromiu, який пройшов у польському Жешуві, у співголовному поєдинку шоу уродженець України, який виступає у середній вазі (до 72,6 кг) Федір Черкашин у яскравому стилі переміг мексиканця Хорхе Коту.

Наш співвітчизник, який виступає за Польщу, домінував у битві з мексиканським боксером, але провів поєдинок не без помилок, адже інколи притискався до суперника.

Проте у другому раунді влучив двома поспіль прямими, а у третьому запам’ятався аперкотами. Кота не встигав за Черкашиним, але українець не поспішав добивати опонента, йдучи у клінч.

Проте у сьомому раунді команда мексиканця вирішила, що з Хорхе достатньо та викинула на ринг білий рушник, який символізував перемогу Федіра технічним нокаутом.

Відзначимо, що українець вигравав за очками(60–54 на картках усіх суддів після шести раундів). 

  • Для Черкашина це вже 24-та перемога у професіональному боксі. Єдиної поразки він зазнав від француза Анауеля Нгаміссенге в серпні 2023 року за очками.