«В жовтні реваншу Усик–Ф’юрі не буде»: Гвоздик розповів, чому не варто сподіватися на другий мегабій хевівейту

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7276
7 голосів
«В жовтні реваншу Усик–Ф’юрі не буде»: Гвоздик розповів, чому не варто сподіватися на другий мегабій хевівейту
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Getty Images
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) передбачає, що матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі може не відбутися.

Боксер Олександр Гвоздик не виключає, що матч-реванш Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) може не відбутися.

«Мені здається, що у жовтні це не станеться. Не хочу сказати 100%, але мені здається ні. Мені здається, що він станеться десь навесні наступного року, якщо він взагалі станеться».

На думку експерта, Ф’юрі зараз може звернути свою увагу на Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

«Ми всі знаємо, що у Ф'юрі плани змінюються дуже швидко та радикально. Мені здається, для Ф'юрі зараз Джошуа найкращий варіант».

При цьому Усик, як наголосив Гвоздик, все ж буде наполягати на другому матчі.

«Усик його тролитиме. Я б на його місці почав би його тролити, викликати й говорити, що ти ж хотів перемогти маленького кролика, а що тепер сталося? Це те, що робив би я, але мені здається, що Сашко робитиме це навіть ще потужніше», – сказав Гвоздик в інтерв’ю YouTube-каналу «Однією лівою».

  • Зазначимо, що Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та завоював пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Матч-реванш між боксерами має відбутися 12 жовтня.