Колишній чемпіон світу переглянув бій Усик – Ф’юрі і змінив свою думку: він знає, як мав завершитися поєдинок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
80204
33 голосів
Колишній чемпіон світу переглянув бій Усик – Ф’юрі і змінив свою думку: він знає, як мав завершитися поєдинок
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: Getty Images
Американський ексчемпіон світу за версією WBO (2014) в другій легкій ваговій категорії Кріс Алгієрі прокоментував перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі.

Кріс Алгієрі оцінив бій Олександра Усика (22-0, 14 КО) проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). Він залишився у захваті від поєдинку.

«У них був фантастичний бій, і заради своєї спадщини Ф’юрі доведеться знову битися з Усиком. Його спадщина буде під питанням, що не дуже справедливо, не в останню чергу тому, що вона буде поставлена під сумнів тільки у світлі того, як він зазнав своєї першої поразки».

Він підкреслив, що протистояння було дуже рівним.

«Якщо Ф’юрі переможе Усика у реванші, а потім потенційно битиметься з ним втретє – це справді зміцнить його спадщину. Він також здатний виграти реванш – це був рівний бій. Дивлячись у прямому ефірі, я віддав сім з 12 раундів Усику та п’ять Ф’юрі, і, звичайно ж, зафіксував нокдаун від Олександра».

При цьому навіть нічийний результат не був би одкровенням.

«Коли я переглянув бій у неділю, у мене виникла спокуса віддати шість-шість за раундами», – сказав Алгієрі в інтерв’ю Boxing Scene.

  • Нагадаємо, Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та завоював пояси WBC, WBA, WBO та IBF;
  • 12 жовтня між ними має відбутися матч-реванш.