«Мені здалося, що Джошуа відірве Ф’юрі голову»: розкрито, хто насправді переміг у спарингу відомих жертв Усика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1569
4 голоси
«Мені здалося, що Джошуа відірве Ф’юрі голову»: розкрито, хто насправді переміг у спарингу відомих жертв Усика
Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі. Колаж: Boxing News 24/7
Перший тренер Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) – Шон Мерфі – пригадав спаринг свого експідопічного проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), який відбувся у далекому 2010 році.

Шон Мерфі, який був тренером Ентоні Джошуа, пригадав давній спаринг свого колишнього бійця проти Тайсона Ф’юрі.

Раніше сам Ф’юрі, який на той момент був чемпіоном Англії за версією BBBofC розповідав, як пережив бій з ще аматором Джошуа.

«Я думав, що це буде легка справа. Ну чим мене може здивувати аматор? Але виявилося, що це справді крутий боєць. Він накинувся на мене, викинув двієчку, лівий хук, а потім як запустить аперкот! Бабах! Мушу визнати, що тоді він мене побив. Чуваку лише 20 років. Слідкуйте за ним. Це майбутня зірка».

Мерфі підтвердив слова Ф’юрі.

«Думаю, що Тайсон поставився до цього абияк. Було видно, що він розслаблений. Але коли він пропустив аперкот і лівий хук, його нормально так хитнуло. У першому раунді Джошуа змусив Ф'юрі прокинутися».

Більш досвідченому боксеру навіть довелося підлаштовуватися під суперника.

«В другій трихвилинці той почав постійно щось говорити Джошуа. Мабуть, йому вдалося проникнути в голову AJ, тому що той почав боксувати надто розмашисто, намагаючись зрубати з одного удару».

На щастя для Ф’юрі, той матч продовжувався недовго.

«Третій раунд був за Джошуа. Якоїсь миті мені навіть здалося, що він зараз відірве Ф'юрі голову. Тайсон хотів провести ще один раунд, але я не дозволив. Нам і так не заплатили за той спаринг», – наводить слова Мерфі No Smoke Sport.

  • Нагадаємо, що Олександр Усик (22-0, 14 КО) двічі бився проти Джошуа: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • У травні 2024 року українець за очками роздільним рішенням суддів здолав Ф’юрі.